2020-05-25 296 瀏覽
雙拼餃子 $38 (8隻)有捐錢有罷工既小黃店💛呢個我覺得超出色 我自己勁鍾意😍我哋嗌左蕃茄薯仔魚湯 佢唔係超濃烈嗰種奶白色嘅魚湯 係清清地嘅 但係勁鮮甜 飲落口超舒服 我地最後飲曬成碗🤤佢下邊個啲湯會有多啲薯仔渣同埋蕃茄味添 之後我尤其欣賞佢個椰菜冬菇雲耳豬肉餃 佢個餡料係包到勁飽滿 個口感好好 好多蔬菜😋而且佢啲餃子係蔬菜多啲 肉少啲 但係個肉既調味做得好好 個質感都好好 成粒食落口超滿足🥰我哋另外仲試咗個香葉豆角豬肉餃 呢個個味都幾特別 係有少少似泰國嗰種辣味香葉炒肉碎 但係唔辣嘅version🤣🤣都幾得意 不過我自己就鍾意椰菜雲耳嗰個多啲啦😈·📍甜記餃子 (長沙灣昌華街23號富華廣場19號地舖)
雙拼餃子 $38 (8隻)
椰菜冬菇雲耳豬肉餃

📍甜記餃子 (長沙灣昌華街23號富華廣場19號地舖)
15 分鐘 (堂食)
椰菜冬菇雲耳豬肉餃