2023-03-04 115 瀏覽
西貢尋找好西之旅第三彈:呢間小編食到心心眼真係唔介紹唔得,簡直如獲至寶咁!❤️🫶🏻 唔知大家以前有無食過crumbs? (暴露年齡系列)果個froyo既texture 同帶帶微酸既甜味真係自佢執晒之後完全搵唔返! 呢次黎到小滿定律本身都唔抱有希望,但一食,omg! 媽啊!就係呢隻味呀! 超有回憶既感覺!【 Frozen Greek Yogurt】$58up/cup $38up/cone有2種選擇,睇你果一刻想食邊隻多d。小編其實好想要cup size 因為有3個topping+ 1 sauce 跟埋畀你,但小編已經喺黎之前食左好多野好飽,所以就寧願無咁抵咁叫cone + 2 個extra toppings, 揀左綠茶糯米糍同brownie, 一見到製成品小編隻眼真係心心眼咁樣,忍唔住叫左句「好正啊!😍」絕對會encore, I m pretty sure 😍😍😍
西貢尋找好西之旅第三彈: