終於發掘到久違了嘅出色芋圓啦 \(≧▽≦)/ 試過一次就榮升🐻最喜愛嘅芋圓實體店 本來掙扎過想自私收藏 因為驚佢出左名就會大排長龍(´ ∀ ` *)但又覺得佢咁出色 值得多d人認識 最後都決定不私藏啦✨—- ʕ•ﻌ•ʔฅ —-呢度嘅芋圓每日新鮮製造 全人手自家製 無添加無色素 價錢仲好親民❣️招牌三色芋圓口感煙韌 同時又兼顧到味道 三隻味都好突出🥰糖水低糖製作 配料好多元化 又可以揀奶茶底/豆漿底/沙冰底~.♡ 四喜仙草集合芋圓、桃膠、仙草🫕份量好足 豆漿底食落唔甜膩 有驚喜啊.♡ 薑汁桃膠三寶(熱)非常推介嘅熱款糖水🙌🏻有齊芋圓、桃膠、小丸子 集合所有煙韌配料~薑汁味超濃 辣得好爽!.♡ 桃氣芭樂以紅心芭樂+桃膠+梳打水沖製嘅特飲🍹飲落好清新~番石榴味好突出好清甜 漸變粉紅色嘅賣相仲好靚( ´ ω ` ).♡ Oreo芋泥鮮奶(熱)佢地嘅芋泥係每日新鮮採購再自己打成泥 真係好用心💜保留左好多芋頭粒 好有口感Oreo餅碎份量多 但唔會過甜 熱飲都好好味 成杯味道都好夾 大大杯仲好飽肚.𝘍𝘰𝘭𝘭𝘰𝘸 𝘮𝘦 𝘩𝘦𝘳𝘦 ʕ•ᴥ•ʔ𝙸𝚗𝚜𝚝𝚊𝚐𝚛𝚊𝚖: @𝚋𝚎𝚊𝚛_𝚐𝚘_𝚛𝚘𝚞𝚗𝚍𝙵𝚊𝚌𝚎𝚋𝚘𝚘

—- ʕ•ﻌ•ʔฅ —-

招牌三色芋圓口感煙韌 同時又兼顧到味道 三隻味都好突出🥰

♡ 四喜仙草
集合芋圓、桃膠、仙草🫕份量好足 豆漿底食落唔甜膩 有驚喜啊
四喜仙草

♡ 薑汁桃膠三寶(熱)
薑汁桃膠三寶

♡ 桃氣芭樂

♡ Oreo芋泥鮮奶(熱)
𝘍𝘰𝘭𝘭𝘰𝘸 𝘮𝘦 𝘩𝘦𝘳𝘦 ʕ•ᴥ•ʔ
𝙸𝚗𝚜𝚝𝚊𝚐𝚛𝚊𝚖: @𝚋𝚎𝚊𝚛_𝚐𝚘_𝚛𝚘𝚞𝚗𝚍