寵物友善商場AIRSIDE嘅人氣義大利餐廳The Cipollini Pizzeria以自家製作一系列嘅意大利菜式出名,餐廳設有室內同半露天餐位,悠閑有氣氛,開放式嘅廚房,客人仲可以見到大廚製作菜式,仲有個意式雪糕櫃比我哋揀雪糕,感覺好似去咗歐洲旅行咁。凱撒沙律💰118HKD 加雞肉💰30HKD新鮮的羅馬生菜同車厘茄非常高質,配上面包粒、濃郁嘅芝士,味道清新開胃而且口感豐富。雞翼💰58HKD單骨雞翼炸到外表酥脆内裡仲保留肉汁,搭配特製的醬汁,十分惹味。香草醬蝦與櫻桃香茄意粉💰148HKD蝦仁鮮甜大隻,意粉軟硬度適中又掛汁,好鐘意香草醬帶出嘅清新感。Truffle Mushroom pizza💰188HKD正宗意式Pizza,賣相出色size 都幾大!香噴噴現叫現焗,上面鋪咗好多黑松露原片同菇菌,黑松露味道濃郁突出。Hazelnut Haven💰48HKD榛子冰沙充滿豐富忌廉,口感細膩綿滑,甜度適中。1scoop Gelato 💰48HKD紅桑子味雪芭為味蕾帶來清新感,微酸口感仲非常消滯。The Cipollini Pizzeria (九龍城)九龍城啟德協調道2號AIRSIDE G樓G0

凱撒沙律💰118HKD 加雞肉💰30HKD

雞翼💰58HKD

香草醬蝦與櫻桃香茄意粉💰148HKD

Truffle Mushroom pizza💰188HKD

Hazelnut Haven💰48HKD
榛子冰沙充滿豐富忌廉,口感細膩綿滑,甜度適中。

1scoop Gelato 💰48HKD
紅桑子味雪芭為味蕾帶來清新感,微酸口感仲非常消滯。

The Cipollini Pizzeria (九龍城)
九龍城啟德協調道2號AIRSIDE G樓G012號舖