今次介紹嘅係💁🏻‍♀️ Karui Bento · 鰂魚涌 🥳 貪靚嘅我特別注重營養,返工成日都要出去食野,成日食嗰啲lunch高油高糖高脂,食得多真係冇益!😭 同事介紹話附近呢間外賣店啲便當唔錯,我試完都覺得幾啱我口味,而且好夠飽,之後決定會買黎做午餐!👍🏻 雖然價錢唔算好平,但我懶,唔想自己煮帶返公司,寧願買個健康便當!方便又快捷🙈🥳🔸杭椒牛柳配野菜便當 💲8️⃣8️⃣💁🏻‍♀️ 呢個便當好正,諗返起都流晒口水!便當嘅份量好足夠,食完啱啱好,餸菜非常豐富,有西冷牛柳條配上杭州尖椒,仲有五種新鮮蔬菜、溏心蛋及紅白米飯!完全啱晒好鍾意食蔬菜同埋牛肉嘅我!😍😍😍 🔸挪威三文魚配野菜便當 💲1️⃣0️⃣8️⃣💁🏻‍♀️ 問店員有咩推介嘅時候,佢話我知呢個便當好抵食。出面要買挪威三文魚都幾貴㗎,但係呢度$108有一大條,魚嘅肉質香嫩可口,仲有埋溏心蛋及炒雜菜,飯都有好多,好啱我胃口大嘅同事🫄食!推介指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

🔸杭椒牛柳配野菜便當 💲8️⃣8️⃣

🔸挪威三文魚配野菜便當 💲1️⃣0️⃣8️⃣