2023-04-03 37 瀏覽
近幾年一直鍾意喺ig小店訂購蛋糕 一來款式口味更加多 二來小店大多數都非常用心製作❤️ 今次喺 @kiukisweet 訂購嘅蛋糕 蛋糕全部都係低糖低油配方 更加係超好食又健康🤩 而且仲可以喺觀塘工作室自取 非常方便🥰今次就揀咗招牌海鹽焦糖 ×伯爵茶戚風蛋糕🍰 一打開個盒已經聞到好香嘅伯爵茶味😌 切開section真係心心眼😍 4吋蛋糕分左成7-8層 分別有自家製海鹽焦糖忌廉 伯爵茶戚風 牛奶可可脆米醬 特濃伯爵奶凍🤩 另外蛋糕仲會送一包蜂蜜焦糖脆脆 加埋蛋糕一齊食口感真係一流🤤原來伯爵茶嘅口味咁出眾係因為佢哋嘅烘焙師用左幾種伯爵茶混合而成 調配幾出獨有同特別香濃嘅配方👍🏻 另外我都幾欣賞佢哋嘅牛奶可可脆米醬 因為蛋糕本身係低糖同低油配方 整體感覺唔會好甜 鬆軟嘅戚風蛋糕加埋脆米醬 無論口味定口感 層次都昇華😎 尺寸方面有4/6/8吋 想訂蛋糕嘅你快啲去佢哋網頁睇吓啦🌟

尺寸方面有4/6/8吋 想訂蛋糕嘅你快啲去佢哋網頁睇吓啦🌟