2023-08-21 21 瀏覽
銅鑼灣其實都幾多樓上cafe,前排就去咗——🌟Vol.1 Cafe🌟食咗個好正嘅晚餐,我覺得呢到嘅食物味道真係唔錯,特別係意粉同甜品蛋糕💖餐廳環境都好簡約整潔,幾適合同朋友聚餐傾吓偈。餐廳選擇貴精不貴多,全部都即點即整,熱辣辣上菜✨._.🦞|龍蝦汁蟹肉手工意粉 |🦞意蝦汁好香濃,蟹肉量多,多到每啖意粉都有好正,呢碟意粉中曬我想要嘅野🤩手工意粉整得好出式,呢個係配闊條意,厚身又好有口感·🍝|經典卡邦尼手工意粉|🍝啲卡邦尼汁份量又係足,令到意粉掛滿汁,配埋鹹香嘅煙肉醉,味道啱啱好,意粉係厚同幼身,好有口感·🐥|火燒白松露雞翼|🐥好香嘅松露味,雞翼係熱辣辣上枱,肉質勁嫩滑,面頭少少辣,幾惹味·🍵|抹茶巴斯克麻薯蛋糕|🍵甜品食到呢個真係好有驚喜,味道超好食,首先有好香濃嘅抺茶味,到裏面嘅蛋糕竟然有麻薯質感,就好似有種流心嘅現象一樣,而且味道又唔會太甜,一流👍🏻·🍋|青檸檸檬蜂蜜梳打|🍋青檸同檸檬重,加埋蜂蜜嘅香甜,酸酸甜甜冰涼又解渴·🌼|洋甘菊花果茶|🌼清清地有有洋甘菊嘅清香,熱水飲完店員會幫你再添加👍🏻._.
._.
🦞|龍蝦汁蟹肉手工意粉 |🦞
🍝|經典卡邦尼手工意粉|🍝
🐥|火燒白松露雞翼|🐥
🍵|抹茶巴斯克麻薯蛋糕|🍵
🍋|青檸檸檬蜂蜜梳打|🍋
青檸同檸檬重,加埋蜂蜜嘅香甜,酸酸甜甜冰涼又解渴
🌼|洋甘菊花果茶|🌼
清清地有有洋甘菊嘅清香,熱水飲完店員會幫你再添加👍🏻
._.