釜飯其實係日本的一種鍋飯😆呈上形式基本上都係一人一鍋咁😆如果你都仲係唔太清楚!咁簡單講其實佢係日式既煲仔飯😆❤!做得好既餐廳同樣可以食到香噴噴的飯焦😆❤!呢間釜之魂就做到喇👻✨❤!!-🍱金魂釜飯 午餐$98連一杯熱飲:金魂釜飯姐係鰻魚釜飯❤! 係全店最受歡迎既款式❤! 的確!塊鰻魚望落好肥美好juicy! 師傅將塊鰻魚燒到外層好香好脆,而鰻魚啲肉質。。整體結實得來咬上口又有啲鬆軟❤鰻魚外層仲吸滿滿啲燒汁真係好正😆❤加上佢完全無碎骨,可以大啖大啖咁食👍🏻👍🏻我個人認為佢呢度啲鰻魚絕對差唔過名xx奈👍🏻👍🏻! 而下面啲飯,食得出一陣陣焦香既炭燒味,你無睇錯!啲飯真係有焦香味😆! 飯粒飽滿,粒粒分明,食到底你都咪話唔飽😆👍🏻👍🏻! 食埋最底既少少飯焦就十分滿足喇😆❤~!!就連同行既朋友都後悔自己無叫呢個金魂!無喇,食完個刻已經諗住encore再去😍~!-
釜飯其實係日本的一種鍋飯😆

呈上形式基本上都係一人一鍋咁😆
如果你都仲係唔太清楚!咁簡單講其實佢係日式既煲仔飯😆❤!
做得好既餐廳同樣可以食到香噴噴的飯焦😆❤!
呢間釜之魂就做到喇👻✨❤!!

🍱
金魂釜飯 午餐$98連一杯熱飲: