我同老公都超鍾意食大閘蟹同埋海鮮,機緣巧合下就book咗呢間係西環嘅叫做《相馬日式火鍋嘅》放題餐廳啦!今日終於可以黎,期待咗成個禮拜好緊張!呵呵😂首先講一講啲大閘蟹先,大閘蟹整體質素非常好💗,好多膏,超甘香,一食落去充滿陣陣回甘味!令人難忘🧡仲要隻隻都開出嚟係金黃色🧡🧡!大閘蟹size都偏大,咁嘅價錢就可以任食真係超抵!😇😋海鮮蒸鍋,又係一個傑作!非常出色😏!啲海鮮超多,好似山咁高,睇到都覺得好滿足!琵琶蝦,超新鮮,肥美,蝦肉勁彈牙!沙巴同硯超爽口🥳,日本帶子新鮮嫰滑!😙簡直係瘋狂😜,食完大閘蟹加海鮮蒸鍋,仲可以打邊爐!叫咗一堆必食嘅火鍋配料嚟打邊爐,牛丸,蝦丸,蟹籽丸,當然唔少得!全部好彈牙!午餐肉同粟米都要叫啦!最後都有叫牛肩胛!肩胛肉味濃厚,灼到啱啱熟就食得,非常滿足!🈵今次嘅任食放題體驗,真係好飽,我同老公都捧住個肚走!絕對值得一試!🔅