2020-03-29
💗 第一次食la famille嘅蛋糕係同事買回來的,那一次食已經覺得很好吃😭出名嘅戚風蛋糕有好多種唔同口味🤩💗 不過想買熱門口味的,便要每天及早去買了。我當日想買的開心果和白桃🍑,晏左啲已經冇貨😞 另外,熱門嘅三重抹茶蛋糕更係見都冇見過😂💗 今次我揀咗五種口味,全部都係$54,(有啲其他口味會貴少少),分別係沖繩黑糖栗子Mont Blanc🌰,日本柚子,榛果咖啡朱古力🍫,焦糖完熟香蕉🍌,特濃朱古力。除咗細size,仲有大size賣架!銅鑼灣仲有堂食嘅地方~💗 我同🐼 share左一個嚟食,之後兩個帶咗去🐼屋企,兩個幫媽咪慶祝生日🥰💗 la famiile戚風蛋糕質地超級好,入面嘅cream好滑,每一種口味都有唔同嘅特色,急不及待想試齊咁多種口味😍😍好想試翻白桃同開心果😭仲有抹茶啊!🌟 好消息係 la famille ig 每個月都會抽一日出嚟,送一個小蛋糕比當天嘅壽星!快啲睇下你哋嗰個月有冇中啦!😍
出名嘅戚風蛋糕有好多種唔同口味🤩