2021-10-17
去左天后新開無耐既café🥰 餐廳主要以白色木系為主❤️ 有種小清新既感覺🌿桂花叉燒醬黑毛豬頸肉配酸種麵包🐖🍞 ($98)豬頸肉係用黑毛豬🐷 油脂分佈平均,而且口感彈牙有咬口🥰 加埋秘製桂花蜜,同軟熟既sourdough🍞 超夾👍🏻蘿勒青醬雞腿肉扁意粉🍝 ($98)係用扁意粉,硬度適中,青醬味突出🥰 雞肉份量算多,整體唔錯😊焦糖蘋果雙層芝士蛋糕🍎🍰 ($55)外形好吸引❤️ 本身驚焦糖會好甜😆 點知食落超好食😋 蛋糕面同餅底係焦糖餅乾,加上兩層不同味道既cream cheese👍🏻 cheese 味超濃🥰 中間再有D焦糖蘋果粒🍎 可以解膩又清甜,必食推介👍🏻Dragonfruit Berries Yogurt ($52)飲得出用左新鮮火龍果加Yogurt 打成,感覺好fresh😊味道 🌕🌕🌕🌖🌑環境 🌕🌕🌕🌗🌑服務 🌕🌕🌕🌖🌑抵食度 🌕🌕🌕🌖🌑
桂花叉燒醬黑毛豬頸肉配酸種麵包🐖🍞 ($98)
蘿勒青醬雞腿肉扁意粉🍝 ($98)
焦糖蘋果雙層芝士蛋糕🍎🍰 ($55)
味道 🌕🌕🌕🌖🌑
環境 🌕🌕🌕🌗🌑