同Fd 喺佐敦做完野一適去試左呢間bookmark 左好耐好耐既「漢堡實驗室」,小店果然有驚喜,一啲都冇令我失望,味道超有水準(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)食到肚凸凸咁走(≧∇≦)我哋試左:🐮🍔特級牛肉漠堡 $90淨係睇單價,唔算平,不過睇真啲,你就會俾啲材料嚇親(≧∇≦)入面有兩層超厚身牛肉漢堡扒🐮 、洋蔥🧅、流心蛋🍳、兩塊煙肉🥓、芝士🧀、生菜🥬、蕃茄🍅,真頭係兩個漢堡既份量!材富咁豐富,得唔得㗎?結果真係唔得,根本冇可能一啖咬咁多層(≧∇≦)結果分開咗兩份嚟食,小店好貼心,配埋手套,唔驚整污糟手。麵包鬆軟,漢堡扒好juicy ,咬落去瞬間爆汁,肉味好濃,加上半溶嘅芝士真係好令人滿足🍔 加上洋蔥生菜蕃茄呢幾種蔬菜,口感會更加清爽,個人認為細食女仔兩個人share已經好足夠🤣成個包嘅size真係可以用巨型嚟形容😆🧀🐟芝士魚柳漠堡 $68呢個魚柳包同樣有驚喜(*ˉ︶ˉ*)魚柳勁大嚿,而且仲好有魚味!唔似得連鎖店嗰啲薄切切😂加埋生菜,好有口感,相對來講呢個包會清新啲! 加$25可以轉套餐~包薯條 或 番薯條+飲品由於個包已經好大舊,所以我哋就淨係轉左一個做套餐(*ˉ︶ˉ*)揀番薯條🍟,金黃香脆,外酥內軟,

我哋試左:
🐮🍔特級牛肉漠堡 $90

🧀🐟芝士魚柳漠堡 $68

加$25可以轉套餐~
包薯條 或 番薯條+飲品
由於個包已經好大舊,所以我哋就淨係轉左一個做套餐(*ˉ︶ˉ*)揀番薯條🍟,金黃香脆,外酥內軟,讚👍🏻飲品就可以揀罐裝飲品或茶~

總括來講,呢間小店值得一試!