2011-01-29
平時去開麻布茶房都係食set.覺得都唔錯, 係幾好食ge.今次諗住去佢個放題試下.點知去到真係超失望!!去到果度之後坐底.一開頭都覺得冇咩野.不過愈食就愈覺得d野唔掂!!對膠筷子個頭好似冇洗過咁!係黑色ga!!先講下d waiter.得一個waiter serve全場.仲要係trainee.le個都唔係一個大問題.最大土e問題係佢態度超差!成日行過黎好似好唔耐煩咁款.另外d野食次次叫左最少都要等成20分鐘先黎一樣-__-!!仲要成日黎錯野.有時叫佢跟下d野都要等成半個鐘先黎到-__-就連叫杯水都要叫3次先有囉唔只係我咁諗,我都聽到其他客人都有咁ge意見.食物方面: 刺身係唔錯, 幾新鮮幾有味. 而且都幾厚. 炸雞軟骨超正! 一定要試! 壽司還可以的, 飯唔會太大舊, 紫菜脆的. 個自助火鍋太少野叫. 火鍋肥牛賀係好肥, 肉都冇舊見下 自助燒肉都係冇咩野叫 鮮蝦哈蜜爪沙拉. 最差就係le個! 明明叫左2份走沙拉醬, 等左n耐先等到佢黎2份有醬, 同佢講返要走醬, 等左n耐只係黎左一份, 不過食落去有沙拉醬味囉!! 雖然食落去冇水味, 但我總唔信你d哈蜜爪全部都用沙拉醬醃過呀?!!! 好明
覺得都唔錯, 係幾好食ge.
今次諗住去佢個放題試下.
點知去到真係超失望!!
去到果度之後坐底.
一開頭都覺得冇咩野.
不過愈食就愈覺得d野唔掂!!
對膠筷子個頭好似冇洗過咁!
係黑色ga!!
先講下d waiter.
得一個waiter serve全場.
仲要係trainee.
le個都唔係一個大問題.
最大土e問題係佢態度超差!
成日行過黎好似好唔耐煩咁款.
另外d野食次次叫左最少都要等成20分鐘先黎一樣-__-!!
仲要成日黎錯野.
有時叫佢跟下d野都要等成半個鐘先黎到-__-
就連叫杯水都要叫3次先有囉
唔只係我咁諗,
我都聽到其他客人都有咁ge意見.
食物方面:
刺身係唔錯, 幾新鮮幾有味. 而且都幾厚.
炸雞軟骨超正! 一定要試!
壽司還可以的, 飯唔會太大舊, 紫菜脆的.
個自助火鍋太少野叫.
火鍋肥牛賀係好肥, 肉都冇舊見下
自助燒肉都係冇咩野叫
鮮蝦哈蜜爪沙拉. 最差就係le個! 明明叫左2份走沙拉醬, 等左n耐先等到佢黎2份有醬, 同佢講返要走醬, 等左n耐只係黎左一份, 不過食落去有沙拉醬味囉!! 雖然食落去冇水味, 但我總唔信你d哈蜜爪全部都用沙拉醬醃過呀?!!! 好明顯就係將黎錯果份洗走d沙拉醬就算啦!
由於等得太耐,
原來商場果9點前係有抽獎的,
但本身唔知就等埋果份有沙拉醬味ge哈蜜爪沙拉走醬.
等左我成半個幾鐘.
等埋單又要叫左2次先黎收錢.
仲要埋左單之後唔俾單我地.
係因為我個fd去toliet我坐多左陣佢先拎返俾我.
9點半先落到去.
但落到去已經冇得抽啦
雖然唔太關間餐廳事,
不過某程度上如果唔係佢咩都慢就唔會抽唔到
今次真係令我對麻布茶房失哂望!
我以後都唔會再去le間野食放題-_-!
真係去一次都覺得肉赤!!