2011-02-01
夜晚9點9去到 等5分鐘入座入到去得兩三台客 好多空位食$138放題加一 2小時任食刺身+火鍋+燒烤+料理一開始order左好多野 有刺身火鍋同一d熟食好快就黎左個湯底 同一碟雞軟骨 個鍋好細 之後就一直坐 .......坐左45mins先有火鍋料 火鍋醬又係催極唔黎 麻醬 梅子醬 麻醬 茄汁刺身就30mins到 途中我地想叫人 有幾個人走黎走去 但冇人理我地 不斷見好多甜品係呢邊廚房出拎去隔離鋪 但等極都見唔到我地d食物刺身黎足 但廚房出既野只係黎到order既 4,5成 又冇人同我地講係咪冇最誇張一坐底ORDER既 泡菜最尾15mins先黎 其他野食都係至少等4,5個字 仲要唔好食馬鈴薯沙津 蟹籽壽司 一拎開佢隔離果舊 呢舊個紫菜就飛出黎螺肉沙津 有冰 未解凍鮮蝦哈蜜瓜沙津 冇蝦 不過哈蜜瓜幾甜 食到10點幾 得返我地一台 個WAITRESS 企係度望住我地 禁我地咪埋單囉夾錢果陣佢行到好近比說話我地聽 : 食得慢夾錢又慢 快d走啦真係好過份 我地大部份時間都係度等野食 又唔係好食 仲要受你氣? 個個都食得唔開心 好彩冇升級$188 如果唔係蝕得仲勁 呢間野真係永遠都唔會再去
入到去得兩三台客 好多空位
食$138放題加一 2小時任食
刺身+火鍋+燒烤+料理
一開始order左好多野 有刺身火鍋同一d熟食
好快就黎左個湯底 同一碟雞軟骨 個鍋好細 之後就一直坐 .......坐左45mins先有 火鍋料 火鍋醬又係催極唔黎
麻醬 梅子醬 麻醬 茄汁
最誇張一坐底ORDER既 泡菜最尾15mins先黎 其他野食都係至少等4,5個字 仲要唔好食 馬鈴薯沙津 蟹籽 壽司 一拎開佢隔離果舊 呢舊個紫菜就飛出黎 螺肉沙津 有冰 未解凍 鮮蝦哈蜜瓜沙津 冇蝦 不過哈蜜瓜幾甜