2024-11-02 8 瀏覽
全港至差啲Pizza Express今日和屋企人去沙田Pizza Express食晚飯, 見識咩叫劣食西餐中嘅典範, 我哋叫 海鮮扁意粉, 卡邦尼亞扁意粉和 meat lovers pizza, 先不講pizza。 兩個意粉都冇乜味,不論是白汁或蕃茄汁都不夠汁,意粉乾乾地又油膩, 海鮮意粉得3粒蝦, 乾到柴嘅魷魚條和兩三粒蜆仔, 最神奇係有一大堆切半的蕃茄仔, 好似食緊沙律咁, 白汁嗰個意粉直成料都冇, 得少許超肥嘅 煙肉,仲係只見肥膏不見肉嗰隻。 兩個意粉煮到不知所謂,最弊冇乜味。 Pizza超多油, 除了油膩感超重,亦唔夠料,pizza底亦不脆。最差的是服務,我坐底問攞杯暖水,佢哋服務員話我店只提供hot water 和 tap water, 咁係咪即係寸客人或叫客人自制 暖水,今時今日咁嘅服務點得呀, 香港人點唔北上呀。 絕對冇下一次超難食服務又差。
全港至差啲Pizza Express

2024-11-02