2012-11-11 92 瀏覽
天氣漸漸轉凍,一天氣凍大家都會諗起打邊爐。今日我地同屋企人諗住近近地就去隔離既富臨酒家,講到酒家諗住食物既質素都唔差得去邊啦~可惜今次實在太失望佢有分免費湯底同收費湯底,免費既湯底有麻辣,上湯,沙爹,芫茜,收費湯底有蕃茄等等(沒有特留意)我地揀芫茜湯底,可惜同水係分別既,得幾條芫茜皮蛋一隻都冇任飲任食係飲品方面只有啤酒同汽水,打邊爐飲既最基本既酸梅湯同䉀汁都無,目前為的嘢已經令人大打折扣食物方面更令人髮指!!除左魚之外咩海鮮都無,食物款式都無六十抹,一碟肥牛得三片,所為既包心丸係包牛肉- -"",九肚魚好send,超咸芝土腸,超油魚皮,完全可以用難食哩一個詞語去容易每位$118,三個一共$356,唔值得!!

每位$118,三個一共$356,唔值得!!

2012-11-09