2019-01-03
就到新一年 今晚就食豐富啲😽😽 同朋友搵間暖笠笠嘅越南河粉食dinner慶祝下先😽 呢間越一PHO位於荃灣路德圍 好近荃灣地鐵站好方便!😸坐定定之後望吓餐牌 有勁多款式可以揀😸 連咖喱牛腩煲配法包同椒鹽軟殼蟹都有 勁! 😼😼不過我哋想試多啲唔同嘅款式 所以就冇叫太多飽肚嘅食物😹😹餐廳上菜速度超快 一枱食物好快就嚟哂!😹青木瓜牛肉沙律 份量好大份🙀 牛肉爭啲遮蓋晒底下嘅沙律🙀 酸酸地唔錯!不過朋友就話啲牛肉老左啲 要用好多牙力咀嚼😹😹越南式粉包 賣相已經贏晒😻 入面既餡料又足又爽口😻 配軟熟嘅粉皮好好味 呢個10分推介!😻😻牛油蒜蓉雞翼只係$39 omg🙀 勁平🙀 上枱嘅時候已經聞到勁香牛油蒜蓉味😼 雞翼嘅皮炸得好鬆脆 脹卜卜又juicy!最重要真係價錢超抵🙀最後我哋仲叫咗個香茅豬頸肉湯河😽 河粉好滑 食落油膩感唔算好重😸 不過河粉始終比較吸湯 要食快啲先得😹😹 豬頸肉都好香香茅味 同埋份量都係比其他餐廳取勝嘅!兩個人食到超飽 埋單total都係$200唔使😻😻
餐廳上菜速度超快 一枱食物好快就嚟哂!😹
兩個人食到超飽 埋單total都係$200唔使😻😻