2020-02-29 1617 瀏覽
雖然係food court,質素卻遠超普通food court產品,最緊要是cp值太太太太太高!小妹本身係唔太鍾意食燒烤,因搞到成身油味,環境又好嘈⋯但見到呢間舖有出一人前燒烤set,又覺得好俾心機,考慮到獨自用餐嘅朋友⋯於是嗌左雜錦拼盤係好多野食呀⋯有韓式前菜,沙律,生菜盤,米飯,燒肉與爐邊蛋。前菜雖然係普通貨色,但係分開用碟呈上,唔係用醬料盤三樣一set果啲。沙律菜好新鮮呀,脆卜卜米飯亦有灑上芝麻。爐邊蛋有菜脯及原味嘅。燒肉拼盤有雞肉,護心肉,汁燒牛肉,牛小排。除左護心肉都唔錯,護心肉勁硬。亦都有南瓜同秀珍菇,南瓜就麻麻地呢個「一人餐」完全可以兩人食咯⋯我嘅感覺係食緊Buffet每樣菜式都大大碟,連追加嘅柚子冰茶都係大杯呀。想食石頭鍋飯嘅朋友都可以同frd一起嗌呢個餐,事關食完燒肉完全可以自己整一個石頭鍋飯出黎🤣我估我食得仲多過隔離檯嘅男士⋯嘢飲可以唔使嗌,因會太飽

米飯亦有灑上芝麻。爐邊蛋有菜脯及原味嘅。

呢個「一人餐」完全可以兩人食咯⋯我嘅感覺係食緊Buffet