2020-11-20
🍗焗雞🍗1. 鹹蛋黃🌟🌟// 鹹蛋黃鹹香味幾濃幾重,而且有粒粒嘅蛋黃碎,幾驚喜🤤但係怕油膩嘅朋友可能要留意因為有蛋黃所以會有啲油🤏🏼//2. 蜜糖蒜香焗雞🍯// 蜜汁都唔錯甜甜哋,不過蜜糖香味就唔係太食到🙊反而甜味多啲//3. 雙重芝士焗雞🌟🌟🌟// 芝士粉嘅份量一點都唔姑寒,啖啖雞肉都有沾滿芝士粉同埋芝士鹹香🧀//————————————————————🍗炸雞🍗1. 蜜糖芥末炸雞🍯// 醬嘅味道都幾濃,鐘意蜜糖芥末嘅人應該會幾鐘意🥰//2. 四川麻辣炸雞🌟🌟🌟(期間限定)// 本身見到口味咁特別諗住以試伏嘅心態去試依款,點知幾有驚喜😻麻辣幾重而且辣味好有後勁🌶小編食得辣都覺得佢真係都幾辣🔥食唔到辣嘅朋友真係諗下挑唔挑戰啦🤣小編覺得幾值得試ᕕ ( ᐛ ) ᕗ //3. 香草青檸炸雞🍋(期間限定)// 食唔到有青檸味🥺似食緊甜甜哋嘅原味炸雞多啲🙊唔太推薦~//————————————————————Pizza🍕叫一份可以試4種口味嘅pizza😻一次過可以試曬4種口味😚!但4種口味唔算有好明顯嘅分別,食落其實無咩特別🤣試一次就夠🤣瑪嘉麗塔皇后🌟// 其實即係濃濃芝士pizza🧀芝士都幾多而
1. 鹹蛋黃🌟🌟
2. 蜜糖蒜香焗雞🍯
3. 雙重芝士焗雞🌟🌟🌟
🍗炸雞🍗
1. 蜜糖芥末炸雞🍯
// 醬嘅味道都幾濃,鐘意蜜糖芥末嘅人應該會幾鐘意🥰//
2. 四川麻辣炸雞🌟🌟🌟(期間限定)
3. 香草青檸炸雞🍋(期間限定)
Pizza🍕
瑪嘉麗塔皇后🌟
// 其實即係濃濃芝士pizza🧀芝士都幾多而且有拉絲,但就無咩鹹香,同埋pizza底有啲韌同埋偏薄🙊//
1. 韓式韓拌海蜇
// 唔會好辣,但好入味而且份量幾多~幾值得試🤩//
2. 紫菜薯條🍟
// 薯條每條都脆卜卜而且都有幾多紫菜粉💛每條都有好夠味🥰//
飲品🍹
// 飲品幾有玩味🤣又有得飲又有糖食,重點係啲糖都幾好食唔係假同好重藥水味嘅糖🍬如果order雞尾酒都好打卡㗎😻//
整體
🍗雞件都算大份,而且炸雞嘅炸粉唔會太厚又炸到脆卜卜🤏🏼同時又鎖到肉汁而且都幾嫩滑✨
(小編之前6月幾都有食過但當時嘅炸粉好厚雞肉偏韌,所以真係進步咗👏🏼值得再trytry!!)