2023-03-03
🍢 焼き鳥。来 🍢太子🍢串燒🍢嗰日喺太子收工,決定買個深夜宵夜返屋企食~行到大南街果頭好多野食,去到街角呢間燒到好香,我終於忍唔到要買番幾串🥰🤤同埋真係好多街坊買,感覺質素有保證!即燒即食💕我叫左以下幾款:🍢 赤魚一夜干超香口,魚質咸香又有質感🍢日本雞尾串超推介,日本直送先敢試,好嫩滑好食🍢日本雞皮串好彈牙又香口,送酒一流🍢紫蘇無骨雞中翼好脹卜卜,又juicy又有好香雞肉味,一咬落去真係好好食💕喺等食期間,我見到個師傅同啲街坊有講有笑,佢哋要叫越多,一邊講一邊將更加多嘅串燒放上燒爐!燒完之後,我忍唔住即刻企喺度食咗粒無骨雞翼,真係超級好食,又香口又熱辣辣🤤師傅見到即食,大讚我咁樣先係真係識食,非常友善🥰超好食,個照燒汁真係無敵焼き鳥。来 網址: https://s.openrice.com/QrbS0Th8B00~uZ5MGAA地址: 太子大南街57號地舖電話: 59877688===================== #日式料理 #日式串燒 #燒鳥 #外賣 #外賣自取 #串燒 #赤魚一夜干 #赤魚一夜干し #太子美食 #太子 #九龍城美食 #朋友 #聚會
即燒即食💕我叫左以下幾款:
🍢 赤魚一夜干
超香口,魚質咸香又有質感
🍢日本雞尾串
超推介,日本直送先敢試,好嫩滑好食
🍢日本雞皮串
好彈牙又香口,送酒一流
🍢紫蘇無骨雞中翼
好脹卜卜,又juicy又有好香雞肉味,一咬落去真係好好食💕
超好食,個照燒汁真係無敵
焼き鳥。来
地址: 太子大南街57號地舖