2021-02-01
雖然唔係成日去MEGABOX, 咁岩同朋友出黎買嘢行行下又想食下日本嘢,就去左九井壽司真係好耐無食過堂食既迴轉壽司啦,令人懷念既MENU 仲可以抽獎,上一次食好似係日本呢見到MOVENPICK 有特價,又真係幾平,可以一試,但最後我地見得太多食唔曬無叫到叫左好幾個壽司 火炙三文魚腩壽司, 火炙左口魚邊壽司, 黑松露油甘魚壽司, 赤蝦壽司,全部都好新鮮,三文魚腩真係好肥美呢。腐皮壽司因為12蚊2 件太抵啦, 都叫埋先。帆立貝龍蝦沙律卷,估唔到呢個MIX 好好食呀,值得一試見好多人叫午巿定食,自己都叫埋一份,但估唔到咁大份角巿魚生丼定食好很足料呀,多到2 個人都食唔曬,最後要放棄少少飯忍唔住叫左少少小食芝士魚餅未試過所以見左,真係好多芝士呀,要流出黎啦,唔錯,但真係會飽左,一個人食唔建議叫啦炭燒味醂雞泡魚干呢個好香口好好味,估唔到,偈計路食好岩,切得細細條好易入口臨走既時候發現有玩具同書櫃,真係好岩一家大細黎
真係好耐無食過堂食既迴轉壽司啦,令人懷念既MENU 仲可以抽獎,上一次食好似係日本呢 見到MOVENPICK 有特價,又真係幾平,可以一試,但最後我地見得太多食唔曬無叫到
叫左好幾個壽司 火炙三文魚腩壽司, 火炙左口魚邊壽司, 黑松露油甘魚壽司, 赤蝦壽司,全部都好新鮮,三文魚腩真係好肥美呢。 腐皮 壽司因為12蚊2 件太抵啦, 都叫埋先。
帆立貝龍蝦沙律卷,估唔到呢個MIX 好好食呀,值得一試
見好多人叫午巿定食,自己都叫埋一份,但估唔到咁大份
角巿魚生丼定食
好很足料呀,多到2 個人都食唔曬,最後要放棄少少飯
忍唔住叫左少少小食
炭燒味醂雞泡魚干 呢個好香口好好味,估唔到,偈計路食好岩,切得細細條好易入口
臨走既時候發現有玩具同書櫃,真係好岩一家大細黎