2024-11-28
✨️大家應該都聽過這間「好呷台灣火鍋」,最近會員有7折優惠,所以抵食,今日我地中午12點就黎到不用排隊等候,直接入座坐卡位。🥰入座前先選擇一個湯底,我們揀左「滋補當歸杞子鍋」,肉類有好多款。例如:「封門柳,羊肩肉,嫩牛肉,麻辣嫩牛肉,牛五花,豚梅花肉,雞腿肉等。😋除左肉類外,更加有雞子,蛋餃,鴨血,仿蟹棒,年糕,菜類,豆腐等豐富火鍋料,王子麵更加受小朋友喜歡。🤣🧋飲品方面有很多無糖綠茶,例如茉香綠茶,白桃烏龍茶,黑糖珍珠奶茶,黑糖薑母茶等。🍮甜品方面有好呷綜合紅豆湯,黃糖豆腐花,薑汁黃糖豆腐花,檸檬愛玉凍等。🥰出面仲有好多小食自助任食,我地最喜歡吃香脆炸魚皮,原條台灣腸,豬耳,炸物等。👍所以,一個咁平咁抵食既價錢,可以食到甘多款不同美食,真係食到非常飽,非常滿足👍仲有鍋底好濃味好足料🫰個個鍋底都好吸引賣相也好正咁,真係好難選擇😅我們個人的評分如下: 🥰味道 (5/5)🥰環境 (5/5)🥰服務 (5/5)🥰衛生 (5/5)🥰抵食 (5/5)📍好呷台灣火鍋📍亞皆老街8號朗豪坊7樓17-20號舖💰平均每位大約消費:$222.6(總計: $667.8) 7折價
我們個人的評分如下:
🥰味道 (5/5)
🥰環境 (5/5)
🥰服務 (5/5)
🥰衛生 (5/5)
🥰抵食 (5/5)
📍好呷台灣火鍋
📍亞皆老街8號朗豪坊7樓17-20號舖