2021-06-18 124 瀏覽
💕 今日同朋友黎佐敦食台式火鍋,好耐之前已經有留意到呢間餐廳,佢地有12款火鍋選擇,有咁多口味選擇真係好少見,而且價錢抵份量多,食到好飽😆職員全程服務態度都好好,值得一讚💯👍🏻 📌鍋+飯/粗粉絲+冰紅茶/冰綠茶 $115我地兩個都加左$7轉烏冬,另外飲品都加$7升級其他飲品 1️⃣台式麻辣鍋+烏冬+ 芋香奶綠可選辣度,今次揀左小辣試試先,個湯都好入味,最鍾意食鍋入面嘅麻辣鴨血同埋炸枝竹,完全索哂湯入面嘅精華😋另外個烏冬我都好鍾意,因為好彈牙,不過飲品方面我揀左芋香奶綠,相對失色,奶綠比較淡味,芋香味都唔太足夠。 2️⃣蟲草花藥膳羊鍋+烏冬+黑糖薑母茶朋友話最近好養生,所以要揀藥膳鍋😆,我見佢食得咁滋味,都忍唔住試飲左個湯底,藥材味唔會太重,而且食到雞湯味,朋友話個羊肉片一d都唔羶,同埋佢超級鍾意個湯底,食緊期間都係咁飲個湯🤣🤣至於飲品黑糖薑母茶就略嫌太甜 3️⃣自選丸類 $42一碟有6粒,可以自選唔同款嘅丸類 整體黎講我地都好滿意今次嘅台式火鍋,一人一鍋之餘仲有12款鍋類選擇,份量多,價錢唔貴,鍾意食火鍋嘅朋友仔可以去試下😙 💰兩人合共$330連加一
職員全程服務態度都好好,值得一讚💯👍🏻

📌鍋+飯/粗粉絲+冰紅茶/冰綠茶 $115
我地兩個都加左$7轉烏冬,另外飲品都加$7升級其他飲品