餐廳: can‧teen (世紀廣場)
資訊:

2023-02-02 15 瀏覽
平時喺中環返工午飯時間又短又多人🥲想快快趣食個飯又想質素高啲我推介中環呢間新開嘅can . teen佢已經開咗第 4 間分店 仲進駐蘭桂坊地段高CP值嘅自家明爐燒味飯加上優越嘅地理位置🤗絕對係上班族嘅不二之選-皇牌黯然銷魂飯 ($69)中午餐牌嘅王牌黯然銷魂飯只需要$59超級抵食呀!本身以為冇乜驚喜但係食落去真係好好食😋同我平時去食百幾蚊一份嘅黯然銷魂飯質素差唔多真係感受到用心製作每一啖都有油香味表面超級多叉燒煎蛋煎到旁邊香脆中間流心真係好好食😋一定要再encore-招牌去骨海南雞($69)坊間有好多海南雞飯但唔係間間餐廳都可以將海南雞飯嘅飯整得好食呢度嘅海南雞飯真係好香☺️而且冇特別誇張嘅香料雞件嫩滑雞皮爽脆 好食😋can . teen地點:中環德己立街1-13號世紀廣場地下高層A號舖can . teen@can.teen.official @maximshongkong#canteenhk #泰式 #皇牌黯然銷魂飯 #蘭桂坊 #雙餸飯 #藜麥飯 #世紀廣場
平時喺中環返工
午飯時間又短又多人🥲
想快快趣食個飯又想質素高啲
我推介中環呢間新開嘅can . teen

佢已經開咗第 4 間分店 仲進駐蘭桂坊地段
高CP值嘅自家明爐燒味飯
加上優越嘅地理位置🤗
絕對係上班族嘅不二之選

-皇牌黯然銷魂飯 ($69)
中午餐牌嘅王牌黯然銷魂飯只需要$59
表面超級多叉燒
煎蛋煎到旁邊香脆中間流心
真係好好食😋
一定要再encore

-招牌去骨海南雞($69)
坊間有好多海南雞飯
但唔係間間餐廳都可以將海南雞飯嘅飯整得好食