2016-08-01
一早11點多去到, 唔洗等位, 仲可以揀位坐,落單以自助排隊形式先買飛比錢 (需要加1的), 之後職員會送餐到枱上,用餐時間限時50分鐘,呢間餐廳為左令廚房快點出餐, 規定落單後15分鐘內一定要上到餐,否則, 會送一張coupon比客, 可以下次亨用一份免費定食,我今次就係用呢張coupon, 食左一份免費定食。我地order 左兩份定食 (燒雞腿@1, 生薑豚肉@1) 加一份燒魷魚,全部食物準時15分鐘內送上,燒魷魚賣相吸引, 好大件, 兩人近乎食唔晒,不過間中兩三件口感有DD硬, 好似未熟得透咁,另外唔知係咪趕住上餐關係, 入口只是暖, 沒有熱辣辣的感覺。定食方面就幾滿意, 雞扒好大塊, 豚肉塊亦都好多, 口感好新鮮夠晒熱,仲有蒸蛋同綠茶布丁, 味道都好好食,另外有自助區, 白飯, 茶&麵鼓湯可任裝, 真係可以平價食到超飽飽~
用餐時間限時50分鐘,
我今次就係用呢張coupon, 食左一份免費定食。
燒雞腿定食
生薑豚肉定食
燒魷魚
燒魷魚賣相吸引, 好大件, 兩人近乎食唔晒,
不過間中兩三件口感有DD硬, 好似未熟得透咁,
仲有蒸蛋同綠茶布丁, 味道都好好食,
題外話/補充資料:
PS.Waiters個個都好有禮貌, 話說我見到一個拎住拐仗的女人, 雖然佢係行路不便卻中氣十足, 不過佢勁冇禮貌不斷大聲呼喝侍應幫佢添飯, fill湯, 連開汽水都話開唔到要人開, 來來回回已經叫左人地10幾次, 其實呢間餐廳話明有自助區, 應該要由佢自己去fill, D侍應都好好服務不斷幫佢, 但佢最尾唔該都冇聲仲要係咁fill完打包人地D湯+飯拎走, 真係好過份。職員EQ真高又好有禮貌, 真係值得一讚。