2018-08-14 51 瀏覽
今日出面有少少毛毛雨,同個fd出去左尖沙咀買野,星期五中午時間放飯,周圍間間餐廳都好多人,我地見到呢間火鍋店樓下有放午餐餐牌,仲要做緊第二份半價,圍返埋先30零蚊一個人,咁抵就試試佢🤪🤪我地叫左兩份午餐,店員服務態度好好,介紹我地點左A餐 芝士紅燒牛肉麵,用既係荷蘭🇳🇱芝士,咸咸地好濃的芝士味配埋紅燒牛肉,可能係火鍋店的關係,攞啲牛肉特別靚又重牛味,又軟淋淋!我就鐘意食飯,所以點左個C餐 牛四寶湯飯,分別有牛展,牛腩,牛根,湯飲得出落足料,有紅、白蘿蔔、西芹,好甜,送飯一流!見咁抵我地就再加多兩份串燒,叫左鹽燒燒牛舌、燒牛肉串,呢到牛肉串仲可以揀唔好醬汁,我地揀左最穩陣的胡椒沙嗲,沙嗲好濃唔辣仲好甜😋😋 如果份量多少少就更好🤤🤤跟餐仲送甜品同飲品 菊花冰粉,菊花香甜撈埋冰粉食涼浸浸好舒服! 飲品有自家制菊花桂圓露、洛神玫瑰茶👍🏻

• 牛四寶湯飯