2019-12-03
今日去左銅鑼灣食出名平靚正 選擇多 又有甜品食既HeSheEat👅 第1次去銅鑼灣分店 夜晚都唔少人食架☺️主菜我地就試左辣肉腸墨魚汁意粉同紅花海鮮燴意大利飯😋 墨魚汁意粉係用真墨魚汁製作 食到成咀黑哂😆 意粉口感好好 唔會太乾太硬 調味又足夠 好惹味👍🏻 紅花海鮮燴意大利飯材料都幾豐富 有蝦 青口 魷魚等等 特別係蝦 好彈牙入味 醬汁夠creamy🤤另外我地揀左2個小食 分別係單骨蜜糖芥末雞翼同薯餅波波配車打芝士汁 脆煙肉😍 呢2個小食性價比都好高😱 單骨蜜糖芥末雞翼炸到勁香脆 不過入面仲好嫩好juicy 配上蜜糖芥末醬真係無得輸🙊 薯餅波波份量勁多 食極都有好香口 車打芝士醬都算濃👍🏻飲品就叫左一杯朱古力咖啡沙冰 邪惡到不得了🙈 加左濃濃既朱古力醬落咖啡沙冰 飲到底都仲係咁香濃好味😋 一場泥到又有乜可能唔食埋佢地既甜品呢? 我地就揀左朱古力花生醬焦糖香蕉厚焗鬆餅🥞 賣相勁吸引 聞落好香花生醬味🤤 鬆餅蛋味幾香 果然好厚實 2個人share都夠哂 點埋蜜糖 朱古力醬食好滿足🌟