2024-04-14
📣KKday可以三折優惠價$80預訂韓國醬油蟹配紫菜飯1份 (原價$258) ❗預訂日期至4月19日,享用日期至4月30日🉐獨特生日禮遇 - 韓式肉肉蛋糕🉐韓國直送食材韓式肉肉蛋糕🥓🎂本身上網見到呢個肉肉蛋糕好新奇有趣,啱晒慶祝朋友生日,最後真係比到驚喜佢,又有得食又有得影相!材料都唔馬虎,有兩款牛肉同埋豬頸肉,三至四人分享就啱晒。韓國醬油蟹🦀醬油蟹係韓國直送,好有喺當地食嘅風味,蟹肉好有鮮味,甜甜地唔會死鹹,蟹膏份量都唔少,配埋紫菜飯食好夾。炑八厚切五花腩🥩五花腩舖有驚喜,脂肪佔嘅比例好少,所以啖啖肉,而且估唔到一份有咁多!蒜油蜜糖雞腿肉🧄🍗雞腿肉有預先醃製過,本身已經夠晒惹味,燒完之後再點埋蒜片蜜糖簡直令個味道更加昇華,真係好推介大家試吓! 夾心棉花糖配朱古力威化餅🍪平時BBQ最鍾意將棉花糖拎去燒,外面脆入面溶溶哋嘅感覺真係好難忘,估唔到韓燒都一樣做到,夾埋朱古力威化餅一齊食,係一個非常出色嘅甜品!梳打🍹餐廳有唔少飲品可以選擇,不過我每一次都係鍾意飲佢嘅薄荷荔枝梳打,一路食韓燒,一路透心涼!#炑八 #炑八韓烤 #Meokbangbbq #먹방 #韓燒 #燒肉 #韓國菜 #韓國餐廳
🉐獨特生日禮遇 - 韓式肉肉蛋糕
🉐韓國直送食材
韓式肉肉蛋糕🥓🎂
韓國醬油蟹🦀
炑八厚切五花腩🥩
蒜油蜜糖雞腿肉🧄🍗
夾心棉花糖配朱古力威化餅🍪
梳打🍹
#炑八 #炑八韓烤 #Meokbangbbq #먹방 #韓燒 #燒肉 #韓國菜 #韓國餐廳 #韓國燒烤 #韓國料理 #韓牛 #無限添加爐邊蛋 #韓國直送食材 #koreanfood #韓國美食 #香港美食 #魷魚遊戲 #SquidGame #Netflix