呢排天氣特別潮濕個人都特別攰,今晚近近地係屋企附近買外賣食就算,經過呢間巴辣仔烤魚雞煲做緊套餐優惠,有雞煲同火鍋,最適合一家人開心share啦~🌟前菜: 涼拌雲耳前菜我就揀左個涼拌雲耳,麻辣味好足,份量都幾多,辣辣地好開胃🌟巴辣鮮雞煲 雞煲套餐外賣自取仲有7折優惠超抵,可以自選辣度,屋企人唔食得辣所以揀左走辣,辣雞煲用大膠碗裝住,配料有芫茜、洋蔥同蒜頭等,半隻雞份量唔少,加左佢地既秘製醬汁炒過之後夠哂惹味,食完雞煲就可以開始打邊爐,套餐會包左多款配料同丸類拼盤同時蔬拼盤:🌟自選配料▫️美國肥牛 肉類可揀美國肥牛或者黑豚肉,識食一定揀食肥牛,美國肥牛吸收哂湯底既精華,食落有嚼勁,幾好食▫️招牌肥腸最欣賞佢地既肥腸處理得好乾淨唔會有異味,肥瘦適中同雞煲好夾▫️雜餃混丸拼盤呢個拼盤有齊魚皮餃、牛筋丸、雲吞、墨丸、芝士丸同豬肉丸,每款各一粒,最岩我呢啲選擇困難既人,可以每款都試齊▫️精選時菜雜錦拼盤最後就係呢個時蔬拼盤,有牛柏葉、水魷、鵝腸、松葉蟹棒、蘿蔔、凍豆腐、鮮枝竹,非常豐富,落埋出前一丁一齊打邊爐就大滿足啦

呢排天氣特別潮濕個人都特別攰,今晚近近地係屋企附近買外賣食就算,經過呢間巴辣仔烤魚雞煲做緊套餐優惠,有雞煲火鍋,最適合一家人開心share啦~

🌟前菜: 涼拌雲耳

🌟巴辣鮮雞煲

🌟自選配料
▫️美國肥牛

▫️招牌肥腸
最欣賞佢地既肥腸處理得好乾淨唔會有異味,肥瘦適中同雞煲好夾

▫️雜餃混丸拼盤

▫️精選時菜雜錦拼盤
2023-02-08
15 分鐘 (外賣自取)
慶祝紀念
紀念日