2024-05-20
之前訓到好晏起身 突然好想食Pancake就系外賣平台嗌過佢地一次😂 就系呢間位於荃灣荃新天地 走夏威夷風格既過江龍日本名古屋「HoiHoi Pancake House」🇯🇵🥞 今次終於直接去到餐廳食啦😆餐廳有主餐牌或者套餐 而套餐價錢系超級物超所值!!😍 有兩類主食提供選擇 再有兩款甜品 同兩杯飲品Hoi Hoi Set For 2 $298A類主食 我地揀左「慢煮日式忌廉汁漢堡 」🥩 漢堡扒肉汁飽滿 口感綿密滑順 ; 忌廉汁醬汁濃稠 配上手造麵包 可以點住黎食😉B類主食 我地揀左「鐵板名古屋茄汁海蝦意粉」🍝 意粉用鐵板上 有蛋皮做底 ; 茄汁酸酸地幾開胃 除左海蝦 仲夾雜住腸仔tim😆甜品我地嗌左「焦糖布甸梳乎厘班戟」同「原味夏威夷班戟」🥞 兩款班戟質感好軟綿 均帶有濃郁既蛋香味🥚 中意食焦糖布甸既朋友吾好錯過啦😆飲品我地嗌左「凍抹茶鮮奶」同「香桃冰茶」兩杯飲品都不過不失😆餐廳最近同「賣啡佛」Crossover ☕ 推出左音樂家系列精品咖啡🎶 只要購買任何食品以優惠價$30即可換購 咖啡用上SHB等級高海拔極硬豆😍 最後由扭蛋命運決定左我系「蕭邦」😂 有桃 士多啤梨 櫻桃 香檳 玫
Hoi Hoi Set For 2 $298
餐廳最近同「賣啡佛」Crossover ☕ 推出左音樂家系列精品咖啡🎶 只要購買任何食品以優惠價$30即可換購 咖啡用上SHB等級高海拔極硬豆😍 最後由扭蛋命運決定左我系「蕭邦」😂 有桃 士多啤梨 櫻桃 香檳 玫瑰 咖啡夾雜左水果香味同酒香 一試難忘🥰