2022-04-10
每次經過呢間餐廳,見到出面嘅裝修都好想入去試吓 🚩今次終於有機會~🥹..額外喺平時嘅menu加多咗份前菜🤣🤣▪️HAM & MELON $95 • 7/10*18 months Parma Ham, Cantaloupe Melon*Parma Ham油脂分佈均勻,唔會太肥膩~加埋哈密瓜一齊食,感覺更加fresh😆**如果哈密瓜再多啲就好嚕😆**.喺Brunch Menu揀咗:▪️BURRATA (V) +$10 • 7/10*Cherry Tomato, Rocket, Olive Oil*越食越好食嘅水牛芝士,唔會太濟嘅感覺|點包一齊食一流!!🤩.▪️BERRY SODA $45 • 10/10 **另加的**MOCKTAIL嘅選擇不太多,所以揀咗呢款~意外地好好飲!!Berry味又甜又酸🍇🍓🫐最重要係一啲藥水味都冇🤣🤣配埋soda真係滿分💯..▪️PARMA +$20 • 7/10*Fior di latte, Artichokes, Parma Ham, Stracciatella Cheese*完全係另一份嘅HAM & MELON 🤣不過係熱食版本~略嫌啲cheese唔夠多🥲個人認為
今次終於有機會~🥹
額外喺平時嘅menu加多咗份前菜🤣🤣
▪️HAM & MELON $95 • 7/10
Parma Ham油脂分佈均勻,唔會太肥膩~
加埋哈密瓜一齊食,感覺更加fresh😆
**如果哈密瓜再多啲就好嚕😆**
喺Brunch Menu揀咗:
▪️BURRATA (V) +$10 • 7/10
越食越好食嘅水牛芝士,唔會太濟嘅感覺|
點包一齊食一流!!🤩
MOCKTAIL嘅選擇不太多,所以揀咗呢款~
意外地好好飲!!Berry味又甜又酸🍇🍓🫐
最重要係一啲藥水味都冇🤣🤣
配埋soda真係滿分💯
▪️PARMA +$20 • 7/10
完全係另一份嘅HAM & MELON 🤣
不過係熱食版本~
略嫌啲cheese唔夠多🥲
個人認為Pizza底嘅厚薄度剛好👍🏼
▪️PICI TIRAMISU • 3/10
有少少失望嘅tiramisu😩
雖然好夠滑同soft,但係酒味唔夠濃郁,過份濕潤。