2024-12-15 0 瀏覽
是日餐湯係香噴噴嘅番薯湯,飲落好濃稠,甜到剛好不會太肥膩。見到枱面上面啲黑毛安格斯做緊promotion叫咗個西冷試下,五成嘅西冷份量都好多,而且五成黎肉質好軟,隔離仲有啲番薯條配黑松露醬!另外叫左個明太子牛油果大蝦薄餅,Pizza夠熱,明太子配沙律醬大蝦好夾,topping加左小蕃茄同牛油果,食落非常fresh!! 酸酸甜甜咁!! 叫左個原隻照燒青森縣魷魚一夜干,魷魚新鮮,爽口彈牙,而且好鮮甜,送酒一流!👍🏻👍🏻炸軟殼蟹明太子忌廉汁蟹肉千層麵,軟殼蟹唔會太過油,炸到有啲脆,唔會煙靭,明太子忌廉汁醬好多同好濃,少少微辛,少少甜,配埋個千層麵,千層麵入邊都好豐富,有蘑菇有香料等!推介!👍🏻我成日見到有凍朱古力都會想試,今次我不得不稱讚呢間嘅65%好出色!好凍又唔會太苦太甜,就算啲冰融咗,都唔會令到杯朱古力好淡!推介!另一杯係lavender lemonade spirtz,出邊好少有薰衣草做主題嘅飲品!但呢杯好濃薰衣草味,我朋友飲得好開心,杯飲品嘅顏色同埋味道佢都好滿意!🥰🥰推介最後就係店員推介嘅聖誕樹甜品,聖誕樹出面係抹茶味,中間仲有Mochi軟腍腍同紅豆蓉,仲有抹茶啫喱,個底係朱古力

是日餐湯係香噴噴嘅番薯湯,飲落好濃稠,甜到剛好不會太肥膩。
見到枱面上面啲黑毛安格斯做緊promotion

最後就係店員推介嘅聖誕樹甜品,聖誕樹出面係抹茶味,中間仲有Mochi軟腍腍同紅豆蓉,仲有抹茶啫喱,個底係朱古力曲奇脆脆!😍😍
10 分鐘 (堂食)