2022-10-30
前排喺「閣樓市場」入手左唔少韓國食品🇰🇷🇰🇷佢地係一個網上購物平台🖥️,主打多國直送凍肉、糧油雜貨、零食同飲品等~~最近喺黃大仙中心開設左實體店,一於黎掃貨啦🥳🥳📍驚喜零食盒裡面有10件日韓台精選零食同飲品✨✨薯片、餅乾、杯麵、糖果咩都有齊,十分豐富!!而且每月都會有唔同組合,可以保持新鮮感🤩🤩📍各款零食見到好多零食都好吸引,又買多幾款試試❤️❤️包括有農心黑松露味蝦條、Orion 烏龜粟米脆片、Lay's薯片-2 in 1海鮮味同原味乳酪夾心軟糖等~~當中推介黑松露味蝦條!口感脆卜卜,仲好香黑松露味😋😋📍急凍食品急凍食品選擇都好多,而且唔常見~~我就買左O'price x BBQ 甜辣炸雞、炭燒豬仔骨餃子、韓國豚肉餃子同ImDAK雞胸肉漢堡扒等😍😍甜辣炸雞最有驚喜!外皮香脆,肉質juicy~好正👍🏻👍🏻🌟P.S. 而家做會員可享多重優惠:✅會員9折購物優惠 (需第一張訂單滿$200,下一張訂單起即有9折,但可以用優惠券$500-$50,即有9折)✅入會即送迎新購物金$10✅消費滿$800即減$100 或 消費滿$500即減$50
最近喺黃大仙中心開設左實體店,一於黎掃貨啦🥳🥳
📍驚喜零食盒
裡面有10件日韓台精選零食同飲品✨✨
薯片、餅乾、杯麵、糖果咩都有齊,十分豐富!!
而且每月都會有唔同組合,可以保持新鮮感🤩🤩
📍各款零食
見到好多零食都好吸引,又買多幾款試試❤️❤️
當中推介黑松露味蝦條!口感脆卜卜,仲好香黑松露味😋😋
📍急凍食品
急凍食品選擇都好多,而且唔常見~~
甜辣炸雞最有驚喜!外皮香脆,肉質juicy~好正👍🏻👍🏻
🌟P.S. 而家做會員可享多重優惠:
✅入會即送迎新購物金$10