2023-06-09 586 瀏覽
銅鑼灣。日本菜之前有去過銅鑼灣嘅舊址 搬之後係第一次去 佢入面係用紅同黑搭配 好有日式居酒屋 嘅感覺🥰🥰特上刺身定食 $298真係好推介!! 刺身真係好新鮮✨✨ d 魚好肥美 好有肉質鮮美嘅感覺🤩🤩松葉蟹鉗熱蕎麥麵 蕎麥麵係自己整的 所以係感受到佢麵條嘅形狀係有少少唔同😙😙可能影得太耐相 所以麵浸咗係個湯有一段時間🥲所以食嘅時候蕎麥麵好易斷😔😔😔有少失望(但係可能係我無即刻食啦 有試過歡迎comment同我講你哋覺得怎樣) 蟹肉有好多😯😯😯 整體份量都偏多手作豆腐 豆腐好有豆味🫘佢係有好實嘅感覺 同外面其他嘅豆腐完全唔一樣🥰🥰可值得一試😗😗前菜係有沙拉同麵豉湯🙌🏻🙌🏻 麵豉湯入面有少少肉同海帶同蘿蔔 都唔錯 沙拉就唔啱我口味 佢個醬係酸酸哋😮‍💨😮‍💨📍權八居酒屋尖沙咀北京道1號28樓銅鑼灣恩平道28號利園二期3樓
銅鑼灣。日本菜

特上刺身定食 $298