2023-02-28
📍我哋揀咗係奧海城呢間餐廳🥢因為環境夠寬躺又開陽❤️感覺好舒服👍好適合同朋友食下飯傾下計🥳呢度仲有好多圓枱自成一角咁😍喜歡有啲私隱度嘅朋友都好適合架💯🐷脆脆咕嚕肉 $98🌈中菜黎講我係好喜歡食咕嚕肉 😍鍾意佢酸酸甜甜嘅口味❤️香酥脆卜卜嘅咕嚕肉肉嘅質地外脆肉軟而且多汁添🥳醬汁酸甜又醒胃呀👍🐠古法蒸蝶魚 $128🌈朋友介紹今晚食碟魚🐟而我就係第一次食鰈魚🐟朋友話碟魚本身已經有啲鹹味👍蒸完嘅碟魚肉質仲好細緻又夠滑💯果然係好介紹呢🥳🥬金銀蛋浸時蔬 $83🌈好耐冇食過金銀蛋浸時蔬喇😃所以我哋今次就order咗喇✅佢哋會用當令嘅蔬菜🥬大白菜做嘅❤️食材用最健康、最時令做咁就梗係美味啦🥳🥳🥧清心丸綠豆爽 $38🌈呢個甜品勁🈶️驚喜呀👍味道唔會好甜💯甜度啱啱好👍而且仲夠清熱又利濕😍係補養脾氣嘅食物❤️正呀喂🥳🥳🍋檸檬薏米水(熱)$12
🐷脆脆咕嚕肉 $98
🐠古法蒸蝶魚 $128