2021-09-16 58 瀏覽
近排開始入秋,想bbq但又遠,見到d 人食呢類懶人串燒又幾得意就同朋友黎試下。我地特登揀左平日黎無甘多人,5點既入位都吾洗等正!環境都幾舒服,2個人左卡位,都幾大張枱夠放個五層食物物架。一坐底就有人好熱情介紹,問我地有無黎過,唔知係咪老闆黎,好nice教我地點燒,串燒放入個爐到會自轉超方便!仲有張卡上面寫曬每樣野食要燒幾耐,好貼心。枱上面仲有泰式魚露,韓式梨汁燒烤醬,海鹽,孜然粉,椒鹽同串grill辣粉可以用黎調味。一黎餐廳會比一盤肉比我地燒先,再慢慢揀食咩。M6和牛、牛西冷、牛肋腩、牛舌、鷄翼、豬五花、豬肉眼、同豬肩肋應該係第一盤送既肉。M6和牛不得了, 油脂豐富肥瘦分明,食完即刻想再encall!牛西冷油香都好重,牛舌好彈牙。平時好少會食豬,但豬五花真係不得不讚,油香撲鼻,肉質鬆軟,有少少肥真係好正!除左肉類,燒賣同雞蛋仔都係必食!燒燒賣再點椒鹽簡直一流,而雞蛋仔係好有驚喜,燒到外脆内軟,忍吾住即刻再叫。仲有燒豬大腸,一定要叫,肥肥既豬大腸燒完逼曬d油香出黎。海鮮選擇就比較少,靖魚同多春魚好食,都新鮮。最後棉花糖吾洗講啦,食到超開心呀。最後仲有2杯雪糕,已經飽到食吾落hahaove
仲有燒豬大腸,一定要叫,肥肥既豬大腸燒完逼曬d油香出黎。
海鮮選擇就比較少,靖魚同多春魚好食,都新鮮。
最後棉花糖吾洗講啦,食到超開心呀。
最後仲有2杯雪糕,已經飽到食吾落hahaoverall 黎講,我自己覺得都幾值得再黎,好玩又好食,重點係員工服務態度都好好,好nice,環境又坐得舒服,真係食得好開心呀
2021-09-14