2024-05-18 698 瀏覽
今日時間早出到黎就試下黎呢間 因為之前成日都見佢排長龍 今日未開門都已經有3個人喺門口排緊 我地排左半粒鐘佢就開門✨招牌牛柳牛丸粉 $102牛柳嫩得黎好有牛肉味😋😋 牛丸都好香黑椒味同牛味 兩樣都好正👍🏻 粉好滑 個湯底好飲到我哋爭啲飲晒啲湯🤣 仲有啲油炸鬼送可以點落個湯度索晒啲湯咁黎食 👍🏻✨燒肉丸撈檬 $80夏天好啱食呢個 有個汁酸味味咁撈落去 仲有啲青瓜絲蘿蔔絲同菠蘿撈埋個檬粉一齊食 幾開胃👍🏻 個燒肉丸燒到外皮少脆 帶少少酸 好香口 係好食嘅👍🏻🍹柑桔蔗汁 $42有成粒柑桔喺個面 一飲就好濃嘅柑桔味 蔗汁味都有 不過相對上就淡啲 但係係好飲嘅 👍🏻🍹熱情果冰茶 $30呢個都好好飲 見到佢熱情果都唔少 絕情真材實料之餘都好足料👍🏻總括黎講野食野飲都好高質😆 難怪成日排長龍 舖面座位唔多 建議真係早啲黎 味道❤️❤️❤️❤️❤️抵食❤️❤️❤️❤️💔服務❤️❤️❤️💔環境❤️❤️❤️💔💰午餐人均~$127 (唔收+1)

✨招牌牛柳牛丸粉 $102

✨燒肉丸撈檬 $80

🍹柑桔蔗汁 $42

🍹熱情果冰茶 $30

味道❤️❤️❤️❤️❤️
抵食❤️❤️❤️❤️💔
服務❤️❤️❤️💔
環境❤️❤️❤️💔

💰午餐人均~$127 (唔收+1)