今日難得下午可以唔使湊小朋友,有自己私人時間嘆返個lunch,hea返下🤣呢間初初開時都幫襯過兩次,印象都好好,雖然地方細,得幾張枱,但係食物係有質素嘅~而且份量都大同多😋算抵食夾大件😆😆今次嚟到就叫咗個鮮茄肉醬豬扒飯,店主話佢哋嘅肉醬同出邊嗰啲有啲唔同,用新鮮蔬菜煮,唔係現成嘅~咁我就聽佢推介試下啦~嘩……真係好有驚喜呀…同出邊食pizza嘅地方嗰啲肉醬意粉係唔同~果然冇介紹錯呀😎😎另外跟飯可以優惠價加杯飲品,見到飲品餐牌有杯飲品係寫住鮮橙綠茶,心諗有個鮮字係咪即係新鮮橙榨出嚟嘅呢?多口問店主,佢哋話係用新鮮橙榨㗎~飲過嘅客人都會回頭,咁我又叫杯試下啦~依...係好飲個哦…橙汁再加啲綠茶,原來係可以咁夾㗎🥰🥰下次可以再試其他嘢先😙😙
2024-08-31
  • 鮮茄肉醬豬扒飯