2024-12-03
南亭居酒屋食物質素好高,製作認真,味道好,約會或者聚會嘅好地方😁😁😁🤩🤩🤩😍⭐頂級牛小排二人餐 $688🔆和風蕃茄沙律:鰹魚汁,橄欖油同木魚混合調配,仲有好多洋蔥喺底,好正嘅和風味🔆頂級牛小排:woooo, 牛肉味超香濃,脂肪唔算多,黑椒調味剛剛好,入口即化,最愛食牛小排🔆厚切牛舌芯:厚切牛舌芯食得超滿足,火候燒到剛剛好,外層輕微焦脆,內埋香嫩柔軟,牛味濃郁,可以encore之選🔆燒日本刺身帶子:好有驚喜嘅鮮甜帶子,非常Juicy多汁,食得出嘅鮮味,選用嘅原材料質素好高🔆蘆筍豬肉卷:蘆筍香脆鮮嫩,豬肉仲食到有肉汁,完全唔會覺得乾柴,兩者配合天衣無縫🔆月見免治雞肉棒:雞肉棒嫩滑,加埋月見汁,好睇又好食🔆免治雞肉棒:雞肉棒入面仲有雞軟骨,口感層次豐富🔆燒豆腐:外皮燒得香脆,有啲似炸豆腐嘅感覺,但完全唔會覺得油膩,豆腐外脆內軟,加埋木魚絲,好正呀🔆三文魚茶泡飯:三文魚份量畀得好大方,三文魚同茶泡飯完美融合,食得好滿足,加埋呢一碗茶泡飯令成餐變得好完美Tsim Sha Tsui @ 南亭香港必食香港推介美味餐廳推薦餐廳推介餐廳#香港美食 #香港餐廳 #小店推介 #約會餐廳 #香港 #美食 #吃
⭐頂級牛小排二人餐 $688
🔆月見免治雞肉棒:雞肉棒嫩滑,加埋月見汁,好睇又好食
🔆免治雞肉棒:雞肉棒入面仲有雞軟骨,口感層次豐富
Tsim Sha Tsui @ 南亭
香港必食香港推介美味餐廳推薦餐廳推介餐廳
#香港美食 #香港餐廳 #小店推介 #約會餐廳 #香港 #美食 #吃貨 #吃貨人生 #吃貨日記 #香港好去處 #姊妹聚會 #尖沙咀美食分享 #尖沙咀日本菜 #打卡美食 #尖沙咀美食