2023-03-02 515 瀏覽
K11 Musea 食肆多而林立,行過Velo..見到燈光環境幾浪漫,即刻入去試吓。餐廳備有半自助餐,今次主要食主菜,再搵機會食半自助餐。麵包款式多,溫度熱烘烘,軟冧冧,配上橄欖油,味道挺開胃。生蠔拼盤餐廳每日入口來自不同國家名產生蠔,蠔體大隻,鮮味十足,蠔鐵味挺出眾,肉質Juicy。配上生蠔調味配料,味道一流!我推薦大家必點!牛油菠菜燉菠菜挺有聲有色,配以清淡淡既牛油味,簡約而吸引,混合意粉進食挺合拍!海膽醬意粉海膽醬份量挺多,味道濃郁,撈上意粉幾開胃,味道鮮甜,海膽口感軟滑!白酒煮蜆賣相一流,排得整整齊齊,聞起來香噴噴白酒香氣,蜆肉挺肥美大隻,份量多,足以2-3人進食,味道完全掛上白酒味,若配上牛油烹調更吸引!

麵包款式多,溫度熱烘烘,軟冧冧,配上橄欖油,味道挺開胃。

生蠔拼盤

牛油菠菜