2023-05-20 65 瀏覽
🌐💠行左陣見到有間地中海餐廳🍴我哋俾餐廳裝修吸引左😍決定試下🥰天花掛左各款水晶燈🔅每盞都有特色🌐餐椅以藍色為主調💠成個環境好舒服😌最搶眼係餐廳入邊花花墻🌸超夢幻🧚🏻‍♀️⛪️原來餐廳有忠教信仰背景,好受教友歡迎👏🏻當日都好多人係度食☺️店員好好人💖介紹餐廳嘅特色菜俾我哋聽☺️超豐富又好味😋食到好滿足🤗睇下我哋食左啲咩🔽🥣是日餐湯蔬菜湯🥬好清甜☺️入邊仲加左好多豆🫘口感豐富又健康😚我哋覺得比平時嘅羅宋湯好味😉🥗水波蛋中牛油果紅酒醋沙律啲沙律菜係餐廳嘅水耕菜🥬🥒勁新鮮✅天然不含防腐劑❌加埋紅酒醋💦酸酸甜甜好開胃😌🥦香烤原隻椰菜花第一次原隻椰菜花食😱估唔到咁好味🤓焗完唔會好乾😋加埋香草粉🌿沙律醬🧈美顏法寶紅石榴點綴🔺成個擺盤好高貴🤩🐟香酥彼得魚好大條😱條魚皮脆多汁🥰啖啖肉好鮮嫩😋自家調制魚汁👍🏻蕃茄同香草一齊🌿完全將條魚嘅鮮味進一步提升🤤🥩澳洲封門安格斯牛柳牛柳好厚身🥩熟成度剛好👍🏻伴碟有蒜蓉包🍞紅蘿蔔🥕西蘭花🥦仲有自家香草粉🌱咬落唔會好韌✅超級juicy 🙌🏻我哋緊係清碟😂🍩甜甜圈特色甜甜圈🍩同我哋平時食嘅好唔同😉烘烤過加埋玫瑰花醬🌹成個配搭好好味💕唔會過甜💖🍧自家製石榴雪糕有驚喜💕雪糕係mouss
🌐💠行左陣見到有間地中海餐廳🍴
我哋俾餐廳裝修吸引左😍決定試下🥰
天花掛左各款水晶燈🔅每盞都有特色🌐
餐椅以藍色為主調💠成個環境好舒服😌
最搶眼係餐廳入邊花花墻🌸超夢幻🧚🏻‍♀️

⛪️原來餐廳有忠教信仰背景,好受教友歡迎👏🏻
當日都好多人係度食☺️

伴碟有蒜蓉包🍞紅蘿蔔🥕西蘭花🥦仲有自家香草粉🌱
咬落唔會好韌✅超級juicy 🙌🏻我哋緊係清碟😂

🍩甜甜圈

🍧自家製石榴雪糕
有驚喜💕雪糕係mousse質地🍦好滑身🤤面頭有好多開心果果仁🌰仲有紅石榴😍又脆又滑✅

🍹特飲
🍊百香果果冰茶
酸酸甜甜加埋椰果🥥好飲😉唔會過甜
🍓甜蜜蜜草莓梳打
每啖都飲到草莓果肉🍓清涼解膩👌
2023-05-16
10 分鐘 (堂食)
  • 香酥彼得魚
  • 草莓爆檸冰茶