🍷食物好多🍷!餐廳以豪華西式午餐同高級酒吧為主打!入到去之後,環境超高級舒適,忍唔住影咗好多相既,上載到社交平台同大家分享先!📸💫開胃菜1️⃣任食Salad Bar。覺得好高級! 好新鮮呀!嗰個食物選擇幾豐富喎⁉️好多款式嘅沙律可以揀!😆2️⃣Quinoa沙律同Beetroot tartare都係salad bar可以拎到既,真係健康飲食嘅最好選擇。食呢啲健康食材口感好特別,同埋佢哋嘅醬料香味喺口中迴盪,想再試多幾次!🥗💫主菜3️⃣Bourguignon。好厚肉,超推介💖,唔知佢點燉得咁入味,好好食!同埋嗰啲肉嫩滑程度恰到好處,驚喜之處數之不盡!4️⃣Sole Meuniere。味道醇厚嘅比目魚!魚肉好新鮮,好juicy!比目魚嘅又香又滑嘅口感令人重新定義魚嘅味道!😌口感好好,一試念念不忘,真心推介👍💫飯後甜品一餐之中,飯後甜品扮演咗舉足輕重嘅角色!5️⃣Yuzu cheese mousse cake。食得頭先,柚子嘅酸甜味交織喺口中,食得好開心有種慕斯蛋糕噉嘅感覺!對於鐘意食甜品嘅人嚟講,呢個已經好足夠喇!🎂個Menu仲有好多選擇,真係一次都唔夠,下次叫多幾個朋友一齊黎再試💖💖!

💫開胃菜

💫主菜

💫飯後甜品
一餐之中,飯後甜品扮演咗舉足輕重嘅角色!