潮牛腩喺灣仔同銅鑼灣嘅交界🚦一間好受歡迎嘅牛腩店🏠佢哋嘅清湯湯底真係又正宗又健康🍲每日熬製18個鐘頭🕒完全無添加味精🚫呢種堅持真係難得一見喇👀飲一啖湯🥄就知道啲師傅有幾用心💓講到食物🍽牛坑腩河粉真係必試嘅招牌😋河粉滑溜溜嘅口感加上啲牛腩嘅鮮美多汁🐄每一啖都咁滿足👍🏻咖喱牛筋腩飯又點少得呢🍛咖喱香濃得嚟唔會太辣🌶啲牛筋軟綿綿嘅咬落去有嚼勁又唔會過硬👅清湯蘿蔔淨食就啱晒追求健康嘅你🥗蘿蔔煮到超入味👃🏻食落去清甜爽口👄唔使多啲調味都已經好好味😌香辣脆脆雞翼就啱晒鍾意食雞嘅朋友🐔外皮香脆內裡肉質鮮嫩🍗香辣惹味🔥🔥飲品方面🥤可口可樂就唔洗多講🥤冰凍凍嘅飲落去解渴又提神🧊熱西洋菜蜜🌿甜甜地有西洋菜嘅清香🍯飲完之後成個人都覺得舒服晒😌總括嚟講📝潮牛腩嘅食物質素同服務都係一流嘅🌟價錢又合理💰真係值得一試再試嘅好地方👏🏻下次想食牛腩或者同朋友哋食個飯👫🏻記得要去潮牛腩試吓喇👣
潮牛腩喺灣仔同銅鑼灣嘅交界🚦一間好受歡迎嘅牛腩店🏠

佢哋嘅清湯湯底真係又正宗又健康🍲