2023-11-08 35 瀏覽
試試尖沙咀鬧市嘅火鍋私房菜!佢哋主打高質食材、特色湯底。佢哋嘅手切安格斯牛肉、原條龍蝦、燉湯火鍋都好出名㗎。而家四個人去食仲着數!四人入座 HK$400電子現金券(需預先訂座兌換;星期五或公眾假期前夕不能使用)❤️二人套餐$528✨沙嗲濃湯鍋拼鮮茄雜菜鍋沙嗲湯味道濃郁又唔會太鹹。鮮茄雜菜鍋就清淡鮮甜啲。食四人餐就可以試埋啲特式湯底,例如係鹿茸菌花膠湯。✨海鮮拼盤海蝦、大蜆、台山蠔、白鱔海蝦肉質鮮牙,大蜆和台山蠔都帶有濃郁海水味。白鱔肉口感爽彈,仲一啲都唔腥。食四人餐仲有原條龍蝦🦞!✨手切安格斯牛拼黑豚肉安格斯牛脂肪紋理極靚,入口果然係鮮嫩又有油脂香。黑豚肉唔膩唔羶,👩🏻平時麻麻地豬肉都覺得好食。✨手打三拼丸牛丸、豬肉丸、墨魚丸三款都係自家製,口感都好彈牙。✨時令蔬菜及稻庭烏冬蔬菜大盤又新鮮。食埋稻庭烏冬就啱啱好夠飽。

而家四個人去食仲着數!
❤️二人套餐$528
✨沙嗲濃湯鍋拼鮮茄雜菜鍋
✨海鮮拼盤
海蝦、大蜆、台山蠔、白鱔
✨手切安格斯牛拼黑豚肉
✨手打三拼丸
牛丸、豬肉丸、墨魚丸三款都係自家製,口感都好彈牙。
✨時令蔬菜及稻庭烏冬
蔬菜大盤又新鮮。食埋稻庭烏冬就啱啱好夠飽。