2023-06-20 18 瀏覽
紅磡新開左間炸野,賣台灣夜市小食,標榜即叫即炸,咁我梗係要試下啦!脆骨無骨雞腿排 $38 - 送上嚟嘅時候,我就聞到啲香氣,好興奮地咬咗一啖,真係好juicy好好味!啲皮又香又脆,非常好食!而且原塊上,完全無浪費啲肉汁👍🏻👍🏻👍🏻脆皮杏鮑菇 $22 - 佢嘅外皮好脆,內部又好鮮嫩,同樣爆哂汁,配啲調味粉好正,令味道更加豐富👍🏻👍🏻甜不辣 $25 - 係一個非常好嘅收尾, 佢嘅味道非常特別,甜甜地嘅魚片頭咁,加埋辣粉味道好過癮🤣總括黎講,食物嘅質量同份量都好抵食,而啲價錢都好親民。食物都係即叫即炸,等待時間好唔太長,非常方便。如果你鍾意嘗試唔同嘅炸物,又或者鍾意嚐試一啲正宗嘅台灣小吃,呢間餐廳係一個好好嘅選擇。

外賣自取