2024-05-27
呢日黎到樂富平昌, 呢間平昌係食韓燒既~ 我因為早黎到, book 左枱入到黎都唔算多人, 但到19:30 左右就開始人多~ 我地揀左要世子set 野飲係出面自己拎, 有水有氣水有茶, 任君選擇! 世子SET可以食埋大君SET入面既野食, 世子SET多左D 靚D 既牛肉同豬, 另外仲有醬油蝦可以叫, 同埋仲多D 海鮮可以叫下~ 我地都有叫到蠔黎食, 店員教我地反轉隻蠔蓋住黎燒, 效果真係唔錯, D 蠔都好快熟同埋夠大隻! 叫店員換網佢地都好好, 好快手! 另外有D 鍋物就係大君SET都叫得, 我地忍唔住叫左辛辣麵黎食, 係屋企真係煮唔到呢個水準同口感, 好高質! 呢度仲有生菜同前菜任食, 想要REFILL乜都可以同店員講, 泡菜都夠哂味道!我都食左好多碟! 另外佢想牛同豬都好味, 食到好香既牛同豬味,又唔會係一燒就爛哂個D, 仲係好完整好香!呢餐真係大滿足!