早排睇雜誌留意到呢間位於蘭桂坊既美國菜餐廳,重新裝修完,岩岩開張, 一向比較中意食美式野既我一於同好朋友晚飯去試下,一到步以經見到裝修同環境真係一流竟然有兩個大魚缸入邊係養住珊瑚而且成個氣氛真係唔錯,有兩張美式桌球台同埋目測有起碼8部高清電影直播英超球賽,去廁所時仲見到有2部darts機果然係美式Bar & restaurant好啦咁入番正題,開餐點左個南瓜蟹肉湯,仲有一條足料蟹肉春卷隋湯送上,食落以經feel到真杉實料,而且湯好入味好creamy,岩晒我然後主菜我地就點左個龍蝦意粉,都係兩個字足料, 感覺個意粉好似落左成隻龍蝦肉落去咁樣,其一中塊龍蝦肉係"蟹kim"位既肉,我仲要用刀cut開分兩啖食,太好了再點左swiss and mushroom burger,同埋grilled strip-loin steak 8oz同朋友share來食buger,熱辣辣,好新鮮,而且burger肉煎得岩岩好,唔會太熟,唔會太生西冷扒睇落以經覺得足8oz!! 超juicy勁有口感, 睇黎廚房來貨簡扒真係有一手再經過waitor介紹叫左個"7 styles of heaven" 薯條7重奏一份薯條
早排睇雜誌留意到呢間位於蘭桂坊既美國菜餐廳,重新裝修完,
一到步以經見到裝修同環境真係一流

竟然有兩個大魚缸入邊係養住珊瑚

而且成個氣氛真係唔錯,有兩張美式桌球台
同埋目測有起碼8部高清電影直播英超球賽,
去廁所時仲見到有2部darts機
果然係美式Bar & restaurant

好啦咁入番正題,開餐

點左個南瓜蟹肉湯,仲有一條足料蟹肉春卷隋湯送上,

然後主菜我地就點左個龍蝦意粉,
都係兩個字足料, 感覺個意粉好似落左成隻龍蝦肉落去咁樣,

同朋友share來食

一份薯條7種味道
真係好特別

總括黎講今次呢餐飯真係好滿意,食飽仲可以篤番場波當幫助自己消化下

呢個地段有咁既一流環境同埋好質素既食物,真係令人滿意!
一定會推薦朋友黎食,同埋會再番番黎食!
2016-01-02