1K
2022-04-19 22 瀏覽
🍦朋友仔知我好喜歡食甜品🍮極力推薦我一定要去葵廣試吓呢間小店超人氣嘅「雪糕漢堡」🍔🍔雪糕漢堡$38:🔥熱辣辣嘅漢堡包包住雪糕口感真係超正❤我去到嗰陣時已經太晏啦😅我最鍾意嘅綠茶味同埋香芋味已經賣晒嚕🤷🏻‍♀️所以我就揀咗「雲呢拿口味」再加埋Oreo😋佢哋個雲呢拿雪糕我見到有雲呢拿籽❤所以好香好滑👍朋友仔果然係好介紹👍🍦雪糕班戟$38:一塲去到😋梗係要試多幾款佢哋嘅signature 啦❤️所以就再order多份「雪糕班戟」🥞佢哋嘅班戟皮即叫即做🔥而且蛋香味濃😋裡面包裹著我揀嘅「黑芝麻口味」再加埋「花生」🥜我好鍾意佢哋嘅「黑芝麻味雪糕」🍦佢哋嘅黑芝麻係好濃郁👍明顯係一啲靚嘅黑芝麻雪糕❤️唔同出邊有啲只係得個甜味🈚️黑芝麻香味,呢個口感非常豐富👍值得推介😋🍟炸魚薯條$55:驚喜位係佢哋咁細間舖做到咁出色英式小食fish and chips 炸魚薯條 🍟 魚柳沾上麵糊然後用油炸🔥搭配埋大人小朋友都鍾意嘅炸薯條🍟再加埋佢地特製嘅調味醬🍯呢個英式街邊小吃都非常之出色👍

外賣自取
  • 雪糕漢堡