2010-05-09 5 瀏覽
一到星期五就特別開心, 又可以約朋友食飯傾計, 又唔使擔心第二日要返早.今次選擇試新野, PappaMia, 見間餐廳名得意, Menu價錢ok, 即管入去試下. 嘩, 原來個場咁大, 職員話有成3,000幾4,000呎, 再望真d, 仲有個超大VIP房, 本來想入去食, 可惜我地得2個人, 唔夠氣派, 都係下次先 掛住睇個場, 坐低先發覺, 原來有一陣陣咖啡香味, 問職員係咩來頭, 香啡包是也!! 香啡包, 個名怪怪地, 1個仲要成$8, 好似好貴咁喎, 但係實在太香喇, 2個人都好大膽咁每人1個試下...等左5分鐘度, 終於出爐喇....真係好大個....脆卜卜, 好香咖啡味, 原來入面仲有一層類似牛油的物體.. 超級好食!! 但如果再叫實唔使食其他, 唯有下次先 點左一個炒粿條, 職員介紹, d粿條係坐飛機過黎, 又話用最靚既水整...又好似真係比起平時食既乾炒牛河有點唔同, 滑啲, 有蝦, 有海鮮, 辣辣地, 好開胃, 值得一試 每人再叫左一份甜品絲綿冰, 一份$38, 比起其他甜品舖, 算抵食..雖然無生果配料, 簡簡單單..都有味喎!! 呢間餐廳主打東南亞食品, 連飲品都唔

超級好食!! 但如果再叫實唔使食其他, 唯有下次先

呢間餐廳主打東南亞食品, 連飲品都唔放過...終於都係叫左兩杯荔枝汽水, 爽!!

第一個印象, ok丫.
2010-05-07