餃掂手工餃子雲吞專門店

Nom Nom Dumpling
2024-06-29 85 瀏覽
看似平平無其的餃子店,詁吾到原來隻隻都係人手包,仲要餡料種類多,質素亦高,非常好食。<至尊松茸豬肉餃>餃子煎得好香,薄薄嘅餃子皮,包住厚厚嘅豬肉餡料,咬落去帶有肉汁,而且仲有淡淡嘅松茸香味。<香煎軟心芝士餃>呢個香煎軟心芝士餃,一咬落去隻餃子到,入面嘅芝士就好似熔岩咁流出嚟,豐富嘅豬肉同埋流心芝士餡料,味道帶芝士濃香,惹味好食!!~<四川涼皮>呢個涼皮嘅質地非常之爽滑,入口爽軟,而且帶有四川嘅麻辣風味,麻辣味道容易接受。<雲吞麵>呢個雲吞麵入面有勁多雲吞,總共有成12隻,份量非常之多,絲滑嘅雲吞皮包住豬肉餡料,非常好食。<山楂雪梨水>山楂雪梨水,感覺非常清潤,入口微甜,又潤又好飲。呢度嘅煎餃仲配有<狀元九鼎湯>,呢個湯真係精彩,用上勁多滋補嘅材料來製成,有鯪魚、排骨、鰂魚、粉葛、赤小豆、扁豆、陳皮、蜜棗來煲成,絕對係真材實料嘅靚湯。

<至尊松茸豬肉餃>

<香煎軟心芝士餃>

<四川涼皮>

<雲吞麵>

<山楂雪梨水>
山楂雪梨水,感覺非常清潤,入口微甜,又潤又好飲。

• 至尊松茸豬肉餃
  • 山楂雪梨水